Consorci Localret

Introdució

L’Ajuntament de Matadepera facilita la consulta on-line de tota la informació urbanística

L’Ajuntament de Matadepera facilita la consulta on-line de tota la informació urbanística

L’Ajuntament de Matadepera (el Vallès Occidental) posa a disposició dels ciutadans un portal web, amb la informació del planejament urbanístic vigent al terme municipal accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, sense necessitat de realitzar una consulta als Serveis Tècnics municipals.

El Visor Urbanístic de Matadepera va adreçat a professionals del sector, com arquitectes o enginyers perquè disposin d’un accés immediat a la normativa urbanística municipal, en l’elaboració de projectes dins el terme municipal de Matadepera, però també a ciutadans que vulguin conèixer la situació urbanística de les seves propietats en un sol clic.

Segons informa el mateix Consistori, d’entre les funcionalitats que es poden trobar a l’enllaç, hi ha el mapa interactiu del municipi, el planejament urbanístic municipal i la consulta de normativa urbanística. Altres característiques de Visor Urbanístic són la gestió de capes d’informació gràfica per part de l’usuari, mapes de cartografia, satèl∙lit, parcel∙lari cadastral i planejament urbanístic en vigor, eines de zoom i consulta de dades, cercador per adreça i referència cadastral i consulta de la normativa urbanística específica de la finca seleccionada.

mapa-general-visor-2015-matadepera

Totes les actualitzacions del planejament vigent, així com de la cartografia facilitada per l’Institut Cartogràfic de Catalunya i el cadastre de la Dirección General del Catastro seran incorporades a la web.