Consorci Localret

Introdució

El COETTC es refunda en GrausTIC

El COETTC es refunda en GrausTIC

Els col·legiats del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), com a resultat de la darrera Assemblea General Extraordinària han decidit per majoria la transició a la marca GrausTIC, per així poder conservar una identitat pròpia i catalana.

GrausTIC pretén augmentar la representativitat del sector, incrementar el seu àmbit d’actuació i garantir la continuïtat del col·lectiu de professionals d’enginyers tècnics i graus de telecomunicacions que abans conformaven el COETTC. A partir d’ara, el Col·legi es transforma en una entitat més àmplia que engloba professions que conflueixen i configuren les bases del creixement econòmic.

graustic_logo

 

 

Els objectius de GrausTIC són:

  • Associar als professionals que han estudiat una enginyeria o grau de telecomunicacions, multimèdia, electrònica, videojocs i/o tecnologies de la informació i comunicació.
  • Associar i vincular a empreses, institucions i administracions del sector.
  • Tenir continuïtat com a Entitat de Verificació acreditada per ENAC.
  • realitzar treballs amb passaport professional, el que anteriorment s’anomenava “visat”.
  • Oferir una borsa de treball i una formació adequada al nou perfil professional TIC.
  • Crear una Fundació sense ànim de lucre que aplegui a tots els professionals TIC per guanyar representativitat i prestar millors serveis.
  • Vetllar pel prestigi i els interessos del nou col·lectiu.
  • Impulsar i contribuir al progrés d’aquestes noves professions i a la seva difusió.

La Junta de Govern de GrausTIC està formada pels mateixos membres que la del COETTC, escollits en les eleccions del darrer 16 de novembre de 2015, i encapçalada pel seu president, Ferran Amago.

La presentació oficial de GrausTIC tindrà lloc el 29 de setembre, durant la celebració de la 15a Diada de les Telecomunicacions de Catalunya.

Associació de Professionals TIC de Catalunya

GrausTIC és una de les quatre entitats que pertanyen a l’Associació de Professionals TIC, presentada el passat 4 de juliol per la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, juntament amb el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya, el Col·legi Oficial d’Enginyeries Tècniques en Informàtica de Catalunya i l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicacions.