Recursos LR Documentació jurídica i guies

Consulteu la documentació jurídica relacionada amb el nostre àmbit d’actuació i les publicacions que elaborem periòdicament

Consulteu la documentació jurídica relacionada amb el nostre àmbit d’actuació i les publicacions que elaborem periòdicament

 

Documentació jurídica

En aquesta pàgina, trobareu la documentació que, des del vessant jurídic, està relacionada amb els objectius i les finalitats de Localret.

D’una banda, les qüestions vinculades al desplegament d’infraestructures i xarxes de telecomunicacions i la seva incidència en l’àmbit de l’Administració local. Podeu trobar les novetats normatives, així com resolucions del regulador, jurisprudència, i publicacions relacionades.

D’altra banda, els aspectes vinculats al desenvolupament de l’Administració electrònica. Aquí trobareu la normativa de referència, així com la documentació que en aquest àmbit s’ha anat treballant des de Localret.

Logo
Contractació dels serveis de telecomunicacions
Logo
Logo
Tributació local dels operadors de telecomunicacions
Logo
Logo
Ocupació del domini públic
Logo
Wi-Fi / WiMax
Logo
Instal·lacions de radiocomunicació
Logo
Normativa bàsica de telecomunicacions
Logo
Ley General de Telecomunicaciones (2013/2014)
Logo
Xarxes de nova generació (NGN)
Logo
Administració electrònica
Logo
Servei universal

Guies per al desenvolupament de la societat de la informació

Les guies per al desenvolupament de la societat del coneixement són una publicació del consorci Localret que pretén oferir als tècnics municipals i als càrrecs elèctes locals una informació actualitzada sobre les diferents tecnologies i qüestions que fan referència al desenvolupament de la societat de la informació als municipis.